Originaltrilogin

Luke och Leia, om de inte vore syskon...

2016-05-28 17:07 #0 av: Calcifer

Från början när Star Wars skapades så var tanken aldrig att Luke och Leia skulle vara syskon, därav deras lilla "romans". Om de fortsatt kring den linjen, dvs att det inte skulle avslöjas att de faktiskt är tvillingar, hade ni då föredragit en romans mellan dem två eller borde Leia ändå vänt sig till Han? 

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2016-05-29 20:28 #1 av: Kadoor

Jag tycker att Han och Leia passar bra ihop, så hade föredragit om de fortsatte så ändå. I början tyckte jag inte om Han så mycket, men nu är han en av mina favoritkaraktärer. Så i mina ögon känns det bäst med dem två. Känns bara fel att tänka på att Luke och Leia skulle vara ihop haha.

Anmäl
2016-05-29 20:50 #2 av: Calcifer

Jag älskade Han från första stund, men det är exakt min typ av karaktär att bli kär i. Sen liksom, jag tycker att visserligen är det tydligt att Luke har en crush på Leia, men samtidigt syns det att hon visserligen tycker han är söt, men t:ex när hon kysser honom första gången är det för att reta Han. Det gör liksom att även om vi aldrig fått reda på att de är syskon så skulle det ändå kännas mer troligt att Han blev den hon valde till slut.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2016-06-12 05:26 #3 av: Calcifer

Åh, haha, kollat på en gammal intervju från Empire Strikes Back och älskar hur de pratar eftersom de inte vet om att Luke och Leia är syskon än och skådespelarna diskuterar Han och Leias romans. Mark Hamill (Luke) säger bland annat att om han fått vara ensam med Leia så mycket som Han får så skulle han minsann också kunna knipa henne. Roligt med tanke på vad man får veta i filmen efter det. xD

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.